Informatie over reserveren, kosten en beschikbaarheid vind je op deze pagina.

Prijzen
Voor max. 6 personen Prijs per dag * ¨ Prijs per week *
Januari °, februari € 175,- € 1.200,-
Maart, april € 195,- € 1.350,-
Mei, juni € 215,- € 1.500,-
Juli, augustus € 245,- € 1.650,-
September, oktober € 215,- € 1.500,-
November, december € 195,- € 1.350,-

  Bij 7 of 8 personen: per dag € 15,- p.p. extra
*  Deze prijzen zijn exclusief € 80,-  voor de eind schoonmaak
¨  Minimum verblijfsduur is drie dagen
° Begin januari: tijdens de kerstvakantie geldt het tarief voor december.

 

Reserveren?

• We verhuren het landhuis via natuurhuisje.nl. Zij bieden een goede service met een vriendelijk en betrouwbaar platform. (Aan)betalen gaat makkelijk via een betaalknop die naar iDeal (NL) of Bancontact (BE) doorstuurt. Bij een boeking met aankomstdatum binnen zeven weken, vraagt Natuurhuisje het hele bedrag in één keer af te rekenen. Als er meer tijd tussen de boeking en aankomstdatum zit, betaal je bij het boeken 30% van de totale kosten. Het resterende bedrag volgt dan zeven weken voor vertrek. Annuleren binnen 24 uur is gratis – je krijgt het gehele bedrag terug. Mocht je op later tijdstip moeten annuleren, zijn er wel kosten. Kijk voor meer uitleg op natuurhuisje.nl bij de pagina’s over boeken, betalen en annuleren.

• Sinds kort verhuren we ook via airbnb. De eerste drie boekingen op dit platform krijgen flinke korting omdat er nog recensies ontbreken, de moeite waard om te checken of het daar goedkoper is dan via Natuurhuisje.

• Het is ook mogelijk direct bij ons te reserveren. Je krijgt dan 5% korting op de prijs die Natuurhuisje of Airbnb voor dezelfde periode rekent. Stuur een mail naar lomaslanjaron@gmail met gewenste data en aantal personen.  Daarna volgen we de werkwijze van Natuurhuisje wat betreft boekingsbevestiging, betaling en annulering.


Kalender

Hieronder een indicatie van de beschikbaarheid. Deze kalender wordt wekelijks vernieuwd – check voor de zekerheid ook even bij natuurhuisje.nl of de gewenste data nog steeds vrij zijn.

 

Meer informatie en contact

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Per email zijn we te bereiken via lomaslanjaron@gmail; per telefoon / whatsapp via +31655392428 (Mick) of +31657885450 (Anne).